Om oss

Bodens konstförening bildades 1979 av ett gäng glada amatörer som tyckte att det var kul att träffas och måla tillsammans. Under åren som gått har föreningen vuxit till ca 70 medlemmar, allt ifrån aktiva konstnärer till konstintresserade stödmedlemmar.

I vår lokal "Ateljen" på Brogatan 10 i Boden träffas vi varje vecka, men med uppehåll under sommaren, för att måla, prata, lyssna på föredrag samt bedriva kursverksamhet, allt med syfte att utveckla vår skapande förmåga.

Är du intresserad av att bli medlem är du hjärtligt välkommen till Ateljen eller att kontakta någon i styrelsen. Kontaktuppgifter hittar du här.

Bodens konstförening mottog av Vuxenskolan Boden-Luleås en utmärkelse för gott folkbildningsarbete 2011